Veel Gestelde Vragen

Wanneer u met GoCarRental boekt, hoeft u niet Eigenlijk boek een specifieke auto, maar een voertuigcategorie. Dan, wanneer u naar uw auto ophaalt, Vaak heb je een keuze van auto's in die klasse. Als u een 100% specifieke auto wilt, dan moet je dit verzoek rechtstreeks aan de verhuurmaatschappij zodra uw reservering is gemaakt. Ze zullen blij zijn om u te helpen - maar het zal afhangen van de beschikbaarheid is tot uw pick-up locatie. Als het exacte merk of model van het voertuig dat u tijdens het boekingsproces zag niet beschikbaar is, ontvangt u een gelijkwaardig alternatief te krijgen.

In de meeste gevallen, het huren van auto's kunnen buiten het land van de pick-up worden gereden. Meer informatie is te vinden in de huurvoorwaarden op de pagina met zoekresultaten.

Wanneer u met GoCarRental boekt, is uw reservering online om de huur merk die u kiest. Eenmaal bevestigt, ontvangt u een e-mail te laten weten, met inbegrip van uw voucher - Meestal gebeurt dit binnen een paar uur. U zult deze voucher moet de auto ophalen. Als u niet uw voucher ontvangen, gelieve ons te contacteren.

U kunt een aantal betaalmethoden gebruiken om de auto te boeken, maar op dit moment moet je een creditcard te tonen bij het ophalen van de auto. Als u niet beschikt over een credit card te leveren tegen de verhuur balie, het autoverhuurbedrijf behoudt zich het recht niet om de auto te leveren, en GoCarRental kan niet verantwoordelijk worden gesteld.

Voor boekingen kunt u een aantal verschillende creditcards en betaalkaarten gebruiken. Helaas hebben we niet accepteren betaling door American Express, maar als je wordt gevraagd om een creditcard te presenteren op de autoverhuur, ze APR creditcards van American Express. Huurauto agenten vereisen een creditcard op naam van de bestuurder. Omdat dit een borgsom gevraagd, die niet wordt geïnd door de credit card, totdat de auto wordt teruggegeven. In sommige landen zijn verplicht twee credit cards in het geval van verhuur van groepen van grotere voertuigen. Controleer altijd of de credit card heeft genoeg krediet bij het ophalen van de auto. Het goedgekeurde bedrag het algemeen overeen met de verzekering en brandstof, maar is afhankelijk van de grootte van het voertuig, de leeftijd van de bestuurder, de verhuurder, de lengte van de huur en de terugtrekking van het voertuig. Als u niet beschikt over een credit card te produceren bij het ophalen van de auto, is het niet mogelijk om een restitutie. Dus zorg ervoor dat je een credit card te brengen!

De prijs van de huur zal duidelijk worden weergegeven is onze website. Voor sommige huren, wordt u een aanbetaling en de rest wanneer u de auto op te pikken - meer tijd nodig volledige vooruitbetaling.

In dit geval is de eigenaar van de creditcard dient zich als een van de belangrijkste bestuurder zelfs als ze niet besturen van de auto en moet een extra bestuurder Dat zal hij of zij die zal begeleiden toe te voegen. In het geval dat de eigenaar niet over een geldig rijbewijs bezitten, zal de auto niet worden verleend, omdat dit scenario niet in overeenstemming zou zijn met de voorwaarden van de verhuur.

Als u wenst te wijzigen of uw reservering annuleren, voert u uw gegevens in op onze Manage mijn Boeking sectie. Als u verdere hulp nodig hebt, neem dan contact met ons op.

Neem contact op met de verhuur merk Dat levert de auto. U vindt de contactgegevens op de bon en / of uw huurovereenkomst 'te vinden. U dient de verhuurder onmiddellijk op de hoogte van een ongeval. In het geval van een ongeval moet u het volgende doen: - Klik hier voor de volledige details van de mensen die betrokken zijn bij het ongeval, evenals eventuele getuigen. - Zorg voor de autoverhuur agent met alle details met betrekking tot het incident. - Informeer de autoriteiten onverwijld indien de derde niet zou moeten worden onderzocht of in het geval van een blessure. - Het voertuig niet verlaten zonder het nemen van de juiste voorzorgsmaatregelen. - Geen restitutie zal worden gemaakt voor het verlies huurtijd als het voertuig betrokken is bij een ongeval.

Het is GoCarRental er is geen leeftijdsgrens, Mits je hebt je rijbewijs minimaal 1 jaar achter de rug. Er is een toeslag voor jonge bestuurders is niet opgenomen in de totale prijs weergegeven op het moment van reserveren is GoCarRental, maar het wordt vermeld in de huurvoorwaarden. Het bedrag moet worden betaald bij het kantoor autoverhuur op het moment van de pick-up.

De extra bestuurder kan worden toegevoegd aan de check-in balie autoverhuur. Alle bijkomende bestuurders moeten aanwezig zijn op de pick-up zijn en moet een geldig rijbewijs om de huurovereenkomst van je hebben. Houdt u er rekening mee dat alle extra's en extra bestuurders al zijn betaald bij de plaatselijke verhuurkantoor voor het verzamelen van het voertuig.

In verzekeringen, het reliëf bestaat uit een vergoeding door de verzekerde voor schade aan derden veroorzaakt in het geval van een claim. Het eigen risico kan variëren van €200 tot €1600 en is afhankelijk van het type auto, de opties en vooral door de verhuur. Deze vrijstelling kan volledig worden afgebroken door het ondertekenen van een aanvullende verzekering als de Zero Gap aangeboden door GoCarRental of dat aangeboden door de verhuurder, maar de laatste is aanzienlijk minder gunstig zijn dan de Zero Gap.

- Het kind kinderzitje is geschikt voor baby's tot 13 kg (aanbevolen voor baby's tot 12 maanden) - De peuter zitting is geschikt van 9 tot 18 kg (aanbevolen voor kinderen van 9 maanden tot 4 jaar).

De bestuurders moeten in het bezit zijn van een geldig rijbewijs voor minimaal 1 jaar, en mag niet een ernstige overtreding van de wegcode hebben gepleegd. Als het rijbewijs niet in het Latijnse alfabet (bijvoorbeeld Arabisch, Grieks, Russisch of Chinees), zullen ze een geldig internationaal rijbewijs (IDL International Driving License) nodig. Licentie van de internationale bestuurder moet vergezeld gaan van het origineel rijbewijs van de bestuurder.

De bestuurders moeten in het bezit zijn van een geldig rijbewijs voor minimaal 1 jaar, en mag niet een ernstige overtreding van de wegcode hebben gepleegd. Als het rijbewijs niet in het Latijnse alfabet (bijvoorbeeld Arabisch, Grieks, Russisch of Chinees), zullen ze een geldig internationaal rijbewijs (IDL International Driving License) nodig. Licentie van de internationale bestuurder moet vergezeld gaan van het origineel rijbewijs van de bestuurder.

Wanneer je aankomt op te halen uw auto, moet u uw afgedrukte voucher te presenteren. Als je niet de voucher bij je hebt, kan er meer kosten, en we zijn niet in staat om een terugbetaling te bieden. Gelieve niet te antwoorden die u kunt brengen de bon op uw telefoon of tablet - zorg ervoor dat u uw voucher af te drukken, breng hem mee en het veilig houden.